Kylling med chilipesto og porre

Kylling med chilipesto og porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Steen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingebryster eller lår
 Basilikum pesto
 Chili
 Sorte oliven
 
 Porresaute:
2 porrer
200 g.grønne bønner
1 spsk.vand
0.5 dl.Kaffefløde 9%
 Muskatnød, friskrevet
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Ris
 Brød
 
Opskrift:
Bland lidt af pestoen med fint hakket chili og oliven.
Lyft skindet fra kyllingestykkerne og smør pestoblandingen på kødet.
Læg skindet på plads igen.
Krydres med salt og peber og steges i ovnen ved 200 grader C. til kødsaften er klar.

Porresaute:
Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i 2 spk. pesto og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
Server med ris og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8063 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-19 23:50:45
absolut super, når pestoblandingen liller under skindet og bliver stegt. Gerne med stegte tomater til med hvidløg an mass og f.eks. 3-4 forårsløg stegt sammen med.