Kylling med chilipesto og porre
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Bland lidt af pestoen med fint hakket chili og oliven.
Lyft skindet fra kyllingestykkerne og smør pestoblandingen på kødet. Læg skindet på plads igen. Krydres med salt og peber og steges i ovnen ved 200 grader C. til kødsaften er klar. Porresaute: Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i 2 spk. pesto og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber. Server med ris og brød. |
|
Opskriften er vist 8063 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-08-19 23:50:45 absolut super, når pestoblandingen liller under skindet og bliver stegt. Gerne med stegte tomater til med hvidløg an mass og f.eks. 3-4 forårsløg stegt sammen med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne