Braiserede skrubber med æbler og porrer
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 220 grader C.
Del skrubberne i 3 drys skrubbestykker med salt og peber.
Kom bouillon (eller vand og vin) og porrer i tykke skiver i en stor gryde og kog under låg 3 min. Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve. Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æbler æbler delt i både ned i mellem skrubberne. Fordel fennikelfrø og smør i tern over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover. Sæt fadet i ovnen i 10 min. Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min. Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min. Drys med friskhakket persille og server med små pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 36848 gange,
og udskrevet 1153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-12-04 19:32:46 En forrygende ret, med den allerbedste "fiskesmag" man kan forestille sig. Har prøvet det med hele koriander i stedet for fennikelefrø - smagssag, men vores foretrukne, endvidere serverede jeg hollandaise til, spædet op med bouillonen fra fiskefadet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne