Porregratin 03
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Porrerne gøres i stand, skylles og skæres i ringe. Kartoflerne og porrerne kommes i kogende, letsaltet vand og forkoges i 3 minutter. Så hældes vandet fra, og de lægges lagvis i et smurt gratinfad.
Kalkunbrystet skæres i strimler og fordeles over grøntsager. Mornaysaucen blandes med hvidvinen og krydres med salt, peber og muskat. Saucen hældes over gratinen, og der drysses med emmentaleren. Retten gratineres i den varme ovn ved 200 grader (varmluft 180 grader) på 2. rille fra neden i 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 6127 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne