Porrer i fad med fars
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Lars Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 100236 gange,
og udskrevet 1819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Peder - 2016-10-30 06:29:07 Man kan lave en hvid sovs af vandet, som porrerne er kogt i. Og så spise kartofler og evt. rødbeder til. Shc - 2013-02-19 19:03:37 Dejlig velsmagende hverdagsret. jette - 2012-09-18 10:45:14 ideen med at lave farserede porer i fad istedet for at bøvle med at komme farsen om porrestykker, er rigtig god. det er meget nemmere. jeg snød lidt og brugte frikalet til farsen og bacontern ovenpå, det smagte virkelig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne