Skinkeschnitzler med porrekartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom kartofler, fløde og mælk i en tykbundet gryde og kog det i 10 minutter under låg, til kartoflerne er næsten møre.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Kom porrerne i gryden. Kog ved svag varme i 2-3 minutter til kartofler og porrer er møre. Smag til med salt, peber og timian. Pynt med hakket persille eller fintsnittet porretop.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½- 2 minutter på hver side. Tips: Retten kan laves ekstra hurtigt, hvis du har en rest kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 15368 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne