Laks med porrer rejer og rogn af stenbider
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen tøes op og lægges i en ildfast form.
porrerne svitses let i en stegepande og lægges ovenpå laksen. Rejerne lægges også på laksen. Til sidst blander man rognen med creme fraiche. Det hele bages i ca 20 min i ovnen ved 200 grader C. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 24930 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne