Laks med porrer rejer og rogn af stenbider

Laks med porrer rejer og rogn af stenbider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :
Laks med porrer rejer og rogn af stenbider, billede 4 Laks med porrer rejer og rogn af stenbider, billede 1 Laks med porrer rejer og rogn af stenbider, billede 2 Laks med porrer rejer og rogn af stenbider, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefileter
 salt
 peber
 
1 porre
20 g.smør
 
100 g.rejer
 
1 glasrød stenbiderrogn
2 dl.creme fraiche 38%
 salt
 peber
 
Opskrift:
Laksen tøes op og lægges i en ildfast form.

porrerne svitses let i en stegepande og lægges ovenpå laksen. Rejerne lægges også på laksen.

Til sidst blander man rognen med creme fraiche. Det hele bages i ca 20 min i ovnen ved 200 grader C.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 24930 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu