Dampet helleflynder med porrer

Dampet helleflynder med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Dampet helleflynder med porrer, billede 4 Dampet helleflynder med porrer, billede 1 Dampet helleflynder med porrer, billede 2 Dampet helleflynder med porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Drys fiskeskiverne med salt og peber og dryp dem med citronsaft.

Giv de skivede porrer et kort opkog i letsaltet vand, lad dem dryppe af og bland dem med de hakkede krydderurterne ca. 1 dl. ialt. Kom dem i et ovnfast fad.

Hæld bouillon ved og kom fiskeskiverne i. Kom smørklatter eller olie over fisken. Dæk med folie og sæt fadet i ovnen 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn.

Serveres med kogte kartofler og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 98202 gange,
og udskrevet 1459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7230 (1721 kcal)
KJ pr. Pers. 1807 (430 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 555 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 325 KJ (77 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu