Porretærte med pasta og bacon

Porretærte med pasta og bacon , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers-

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.fuldkorns-pastaskruer
200 g.røget ristet bacon
2-3 store porrer
4 æg
2.5 dl.piskefløde
150 g.revet emmentaler
 Timian
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Den kogte afdryppede pasta lægges i et ovnfast fad. Porre skæres i skiver, puttes i en skål og overhældes med kogende vand og står et par minutter. Hældes i en sigte så vandet løber fra.
Bacon ristes og knækkes i små stykker. Porre og bacon lægges oven på pastaen.
Æg, fløde, ost piskes sammen og der kommes en anelse timian og salt og peber i.
Ægge/ostemassen hældes over fyldet og tærten bages i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter.


Tips:

I stedet for bacon kan man bruge kogte skinkestrimler eller tern.





karakterer:
Opskriften er vist 17585 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-29 12:26:42
Vi synes den var rigtig god og meget nem at lave. Man behøver ikke koge porrene først - vi kom pasta i bunden herefter rå porre og så æggemassen og den blev rigtig god - kan anbefales.