Porretærte med pasta og bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Den kogte afdryppede pasta lægges i et ovnfast fad. Porre skæres i skiver, puttes i en skål og overhældes med kogende vand og står et par minutter. Hældes i en sigte så vandet løber fra.
Bacon ristes og knækkes i små stykker. Porre og bacon lægges oven på pastaen. Æg, fløde, ost piskes sammen og der kommes en anelse timian og salt og peber i. Ægge/ostemassen hældes over fyldet og tærten bages i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Tips: I stedet for bacon kan man bruge kogte skinkestrimler eller tern. |
|
Opskriften er vist 17585 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Lis & Ole i Bagsværd - 2011-09-29 12:26:42 Vi synes den var rigtig god og meget nem at lave. Man behøver ikke koge porrene først - vi kom pasta i bunden herefter rå porre og så æggemassen og den blev rigtig god - kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne