Kalkunbryst med spinat, porrer og pikantost
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Terese Indsendt : Red : |
|
|
Porrer og spinat må gerne tages ud af fryser om morgenen så det er tøet op.
Porrer og spinat fordeles i et ildfast fad sammen med hvidløg (finthakket), salt og peber samt halvdelen af pakken med pikantost. fløden hældes over. kalkunbrystet svitses på panden til det har en gylden overflade, der laves dybe ridser i og resten af pikantosten fordeles i revnerne og ovenpå. Skal have ca 1 time i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft). Hvis man vil have retten fedtfattig kan føden skiftes med mælk - dog bliver sovsen mere tynd. Retten serveres med ris (basmati) |
|
Opskriften er vist 25740 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne