Porrepande med tomat
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne og skør dem i ringe.
Skold og flå tomaterne og skær dem i kvarte.
Pil og hak løgene.
Skær kartoflerne i skiver.
Varm olien og svits porrer og løg heri. Tilsæt kartofler, krydr med salt og lad det småstege 5-10 minutter. Tilsæt tomater og lad dem stege med nogle minutter. Pisk æg og creme fraiche sammen og krydr med salt og paprika. Hæld æggeblandingen over grønsagerne og lad æggemassen stivne ved svag varme. Klip purløg over ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 2493 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne