Sennepskam med porrer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med sennepspulver og trækker 1 time.
Drysses med salt og peber og lægges i en bradepande. Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ½ time ved 160 grader. Porrer skæres i 1-2 cm. tykke skiver og lægges rundt om stegen. Stilles atter i ovnen ½- ¾ time, til kødet er mørt. (Kødtermometer 75-80 grader) Sky og porrer hældes i en gryde og varmes igennem. Smages til mere sennep, salt og peber og jævnes med maizena. Serveres med Kartofler eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 9343 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne