Porrer med bacon og ost
Indsendt af : Villy Indsendt : |
Fotograf: Villy |
|
Porrerne skylles og renses, og rodstykket og det øverste bladstykke fjernes. Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker, som koges i ca. 10 minutter i en gryde.
Efter afkøling lægges porrestykkerne fordelt ud på en bageplade med bagepapir, og der lægges to halve stykker bacon hen over hvert porrestykke. Pladen sættes i almindelig bageovn opvarmet til 200 grader, og bliver stående indtil baconstykkerne er stegte og begynder at blive lidt brunlige. Den revne mozzarellaost fordeles hen over porrestykkerne, og bages videre i ovnen indtil osten er smeltet og begynder at få lidt farve. Kan serveres direkte fra pladen - eller porrestykkerne kan lægges over på et opvarmet serveringsfad. |
|
Opskriften er vist 23660 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne