Farserede porrer i fad
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 77319 gange,
og udskrevet 1637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-05 11:08:31 Spørg Århus, eller tænk selv anonym - 2010-04-27 16:14:43 Undskyld, men hvor kommer det hakkede oksekød ind????? plet - 2009-12-19 10:31:28 Det kan da aldrig blive forloren hare. D er ikke porrer i forloren hare, og farsen er halv oksekød og halv grisekød. Vivian har ret. Farsen laves som alm. frikadellefars og lægges som låg over porrerne eller lægges skiftevis fars porrer fars porrer osv peder - 2007-02-03 16:42:49 undlad bacon idet det bliver som forloren hare og brug svinekød istedet for - så er den bedre end karakterne - tyder på ! Ramses - 2005-01-01 01:01:01 Der må altså mangle noget i opskriften. F.eks. om farsen. Vivian - 2005-01-01 01:01:01 Farsen laves som en almindelig frikadellefars og lægges som et låg over porrene Kefas - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan laves farsen? hoola - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal man med farsen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne