Porreruller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Bee Indsendt : |
|
|
Skyl porrerne grundigt, de dem i stykker på 5-7 cm, blancher dem i kogende vand, de skal stadig være lidt sprøde.
Rul bacon om hver stykke porre vend dem i æg og rasp og læg dem på panden, til de er brune og lækre.
Du kan anvende kogevandet til at lave sovs af.
|
|
Opskriften er vist 18029 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Mørch - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig enkelt- også som tilbehør til feks berberiand eller rødt kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne