Resultat ved søgning efter "Mandel" : 203 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Mazarinkage med mandelessens
Blødt smør røres med sukkeret. Æggene piskes i et af gangen. Hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes sammen med kogende vand og mandelessens.
Bages i bradepande ca. 23x33 cm. i 30-40 minutter ved 180 grader C alm ovn på midterste...
se mere her
Mandelsmåkager
Mal Mandlerne i en blender eller en hakker. Ikke alt for meget. Bland alle ingredienserne sammen og rul det ud til 2 pølser på cirka 20 til 25 cm lang, og stil dem koldt, i cirka en time (gerne mere)
Skæres i tynde skiver og (cirka 3 - 5...
se mere her
Mandelspecier - Specier med mandler
Blødt smør, sukker og sirup røres sammen. Herefter køres de hakkede
mandler, mel og natron i. Når massen er kørt sammen rulles den i
pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud i 3-4 mm skiver.
Bages ved 200 grader...
se mere her
Mandelkage med appelsin
Appelsinerne skylles og tørres inden skallen skallen rives.
Halver appelsinerne og pres saften.
Æggene piskes hvide og skummende med flormelis.
Blendede mandler, bagepulver og appelsinskal og saft tilsættes og der blandes grundigt....
se mere her
Mandel marcipan småkager
Bland alle ingredienser undtagen mel og bagepulver i en foodprocessor, Rør ingredienserne godt sammen,og bland nu mel og bagepulver i og ved lav hastighed blandes det med resten af dejen. Saml herefter dejen og pak den i folie og stil den koldt i...
se mere her
Mandel muffins
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt det afkølede smeltede smør.
Bland mel, bagepulver og hakkede mandler og tilsæt det sammen med mælken.
Fordel dejen i 15 forme, pynt evt. med en mandel og bag kagerne ved 200ºC i ca. 15 min.
se mere her
Mandeldrømme
Hvedemel, hjortetaksalt, vanille og flormelis sigtes sammen. Hakkede mandler blandes i. Smør og nougat snittes fint og æltes ind i melet. Dejen stilles koldt i ca. 1/2 time.
Dejen trilles til små kugler, som trykkes let flade og sættes på...
se mere her
Amaretti morbidi (Italienske mandelkager)
Mandler og sukker kommes i en foodprocessor. Blend til der opstår et fint og jævnt pulver.
Tilsæt nu æggehvider, likør og mandelessens og fortsæt med at blende til dejen er jævn og glat.
Rul dejen til en pølse på bordet i...
se mere her
Mandel medaljer
Ingredienserne til dejen æltes godt sammen.
Sættes et køligt sted i ca. 3 timer evt. 1 time i køleskab.
Derefter rulles dejen ud til ca. 0.5 cm. tykkelse.
Udstikkes med en udstikker på ca. 4,5 cm. i diameter eller med et lille...
se mere her
Mandelcroissanter
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:
Croissanter:
Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Dejen deles i 2 på langs så du har 2 stykker på 20x60.
Disse stykker skæres i trekanter ca. 15 cm....
se mere her