Bittermandelkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med bagepulveret og irøres skiftevis med mælken.
Til sidst tilsættes de skoldede, finthakkede mandler, den småtskårne sukat og de stiftpiskede hvider.
Bages ca 1 time.
|
|
Opskriften er vist 10639 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer janne - 2009-02-19 17:14:48 på hvilke grad bages kagen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne