Hyldebærsuppe med is og mandelsplitter
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Rist mandelsplitterne gyldne på en tør pande.
Hyldebærsaften koges op og smages til med sukker, citronsaft og evt. lidt kanel. Tag suppen fra varmen, og jævn let med kartoffelmel, der er udrørt i lidt koldt vand.
Servér suppen rygende varm med to kugler vaniljeis samt et drys ristede mandelsplitter. |
|
Opskriften er vist 14852 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne