Tunesisk mandel-appelsinkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen. Tilsæt æg, og olie.
Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt. Bages i 40 min ved 180 grader. Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage). Server f.eks. med græsk "style" yoghurt, som kan købes i indvandrerbutikkerne eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter. |
|
Opskriften er vist 26066 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Yvonn Malmros - 2017-06-02 22:27:20 Fantastisk kage ,nem og hurtig at lave. Jeg kommer 75 gratis mel i også når jeg ikke har brød. anonym - 2012-12-11 11:54:18 Fatter ikke at der ingen mel er i kagen? 45 g fintrevet daggammeltbrød minus skorpe... kan da ikke give substansen i kagen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne