Mandelæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Æblerne skrælles, kernehus, stilk og blomst fjernes og æblerne skæres i tynde både. Æblerne lægges i et smurt ovnfast fad. Mandlerne hakkes, de kan evt. smuttes, men det er ikke nødvendigt. Smørret smeltes, og sukker og mandler blandes heri. Mel og mælk tilsættes, og blandingen koges op. Fordel mandelblandingen over æblerne. Sæt æblerne i en 225° varm ovn, til æblerne er møre, og mandlerne er blevet lysebrune. Serveres lune med flødeskum.
Tips: Mandelæblerne kan også tilberedes i engangs-aluforme, som så afkøles og dybfryses. Kagen tøs op i ovnen og serveres lun. |
|
Opskriften er vist 11085 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne