Chokoladekage med kokos- og mandelfyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Susanne B Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen. Kom det i skålen med æg og sukker, vend det rundt og pisk på lav. Tilsæt mælk og den smeltede afkølet smør. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.
Fyld: Kom smør, kokosmel, hakkede mandler og mælk i en gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen. Bagetid: Ca. 20 min. ved 200° Bagetid med fyld: Ca. 5-10 min. ved 225°. Alm. ovn |
|
Opskriften er vist 5197 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne