Mandelkage med hindbær
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Birthe Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende. Pisk det kogende vand i.
Mal mandlerne og bland dem med mel, bagepulver og hakkede mandler. Rør det i dejen. Heæld dejen i en smurt, raspdrysset springform og bag kagen nederst i en 175-200 grader varm ovn. Bagetid ca. 50 min. Lad kagen hvile 5 min. i formen, inden den flyttes over på en rist til afkøling. Mos hindbærrene og bland dem med marmeladen. Del kagen i 3 bunde og læg dem sammen med fyldet. Pisk fløden til skum og smag til med vanillesukker og evt. likør. Beklæd kagen med flødeskum og servér. Tips: Læg den gerne sammen dagen før, så bliver den meget saftig. |
|
Opskriften er vist 4140 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne