Mandelrødkål
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : Klaus Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Rødkålen svitses godt i smør. Honning og sukker tilsættes og kålen simrer i 10 min. Mandlerne tilsættes, og kålen simrer videre i 5 min. Smag til med salt og peber
|
|
Opskriften er vist 16338 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bageren - 2017-11-19 20:24:30 Det er tilbehør istedet for normal syltet rødkål. Smager fint. Men er ikke en selvstændig ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne