Mandelrødkål

Mandelrødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Klaus Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille fintsnittet rødkål
50 g.smør
100 g.alm honning
75 g.sukker
150 g.hele smuttede mandler
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødkålen svitses godt i smør. Honning og sukker tilsættes og kålen simrer i 10 min. Mandlerne tilsættes, og kålen simrer videre i 5 min. Smag til med salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 16338 gange,
og udskrevet 430 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-19 20:24:30
Det er tilbehør istedet for normal syltet rødkål. Smager fint. Men er ikke en selvstændig ret