Amaretti morbidi (Italienske mandelkager)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandler og sukker kommes i en foodprocessor. Blend til der opstår et fint og jævnt pulver.
Tilsæt nu æggehvider, likør og mandelessens og fortsæt med at blende til dejen er jævn og glat. Rul dejen til en pølse på bordet i flormelis, den er lidt blød, del dejen i 24 stykker som trilles til kugler og sættes på 2 bageplader lagt oven på hinanden og beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15 min., til de er gyldne. Lad kagerne køle af på en bagerist. Drys med flormelis mens kagerne stadig er varme. Tips: Morbidi er italiensk for blød. |
|
Opskriften er vist 45467 gange,
og udskrevet 904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne