Saras lækre mandelæblepie
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Arbejd mel, sukker, fedtstof og vand sammen stil dejen koldt et øjeblik.
Rul dejen ud og beklæd en pieform, ca 24 cm i diameter, med 3/4 af dejen. Riv marcipanen i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker luftig. Skræl og riv æblerne og bland den sammen med mel og sukkerblandingen. Pisk æggehviderne stive og tilsæt dem lidt ad gangen til dejen. Bred blandingen over den revne marcipan. Skær resten af dejen i strimler. læg en strimel rundt i kanten og dæk tærten med et rudemønster af resten af strimlerne. Pensl tærten med sammenpisket æg og bag den ved 200 grader på midterste rille i ca 40-45 min, til den har fået farve. |
|
Opskriften er vist 10722 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-12-16 16:03:31 Marcipanen rives over dejen i pieformen. Æbler blandes med smør og sukkerblandingen ville være mit bud Judy - 2020-11-18 15:25:06 I fyldet står der : riv æblerne og bland dem med MEL og sukkerblandingen I opskriften står der ikke nævnt mel under fyldet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne