Mandelbiscotti
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, sukker, vanille, evt. citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde.
Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.
|
|
Opskriften er vist 20661 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne