Mandel tærte med gulerod
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : fryse egnet Indsendt af : Irene Sinding Indsendt : Red : |
|
|
-ælt mørdejen sammen og lad den hvile koldt ca. 1 time.
pisk æg og flormelis til en luftig masse, hakket mandler og revet gulerod og evt. citronskal, vendes forsigtig i massen. - fordel mørdejen i en smurt tærteform - hæld massen over mørdejen. - bag tærten midt i ovnen ved 200g. i ca 20-25 min. man ser om den er bagt ved at stikke en tandstik ned i massen. rør creme fraiche og vanilie sukker sammen og smag det til. Tips: kagen er bedst når den serveres lun med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 5755 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne