Biscotti - Italiænsk mandelsmåkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Nagzidra Indsendt : Red : |
|
|
Rist mandlerne 15 minutter ved 200 grader.
Pisk de våde ting for sig indtil sukkeret er opløst. Bland de tørre ting sammen. Ælt det tørre og det våde sammen i en skål. Del dejen op i 3 dele. Rul hver del i en pølse der er lige så lang som din bradepande. Læg dem over på bradepanden og pres dem flade til ca. 2½ cm tykkelse. Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle af et par minutter. Skær dem på skrå i fingerbredde. Bag dem indtil de er gyldne. ca et kvarter. Vend dem gerne undervejs så de bliver gyldne på begge sider. Tips: Man behøver ikke bage mandlerne. Kog dem og smut mandlerne til dejen - Det i sig selv giver en god smag. |
|
Opskriften er vist 6123 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne