Brombær mandelkage

Brombær mandelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
200 g.Sukker evt. råt rørsukker
3 store æg
200 g.Malede mandler
 
 Creme:
1.5 dl.piskefløde
1 spsk.Flormelis
1-2 tsk.Vanillesukker
1.5 dl.créme fraîche
 
 brombær
 
Opskrift:
Dæk bunden af en springform ca. 24 cm med tilklippet bagepapir. Æg og sukker piskes sammen til en tyk creme. De malede mandler vendes forsigtigt i cremen og hæld den i springformen. Kagen bages i 30-35 min ved 200 grader. Lad kagen blive kold i formen. Formen fjernes og kagen dækkes med stiftpisket creme og masser af friske brombær





karakterer:
Opskriften er vist 11153 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-14 17:05:21
Super lækker bage tid 10 minutter ekstra - overdækkes de sidste 10 min. med bagepapir, så den ikke blive for mørk. brugte frosne brombær drysset m. lidt rørsukker. Vil næste gang prøve friske hindbær.