Brombær mandelkage
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : |
|
|
Dæk bunden af en springform ca. 24 cm med tilklippet bagepapir. Æg og sukker piskes sammen til en tyk creme. De malede mandler vendes forsigtigt i cremen og hæld den i springformen. Kagen bages i 30-35 min ved 200 grader. Lad kagen blive kold i formen. Formen fjernes og kagen dækkes med stiftpisket creme og masser af friske brombær
|
|
Opskriften er vist 11153 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Merete - 2011-02-14 17:05:21 Super lækker bage tid 10 minutter ekstra - overdækkes de sidste 10 min. med bagepapir, så den ikke blive for mørk. brugte frosne brombær drysset m. lidt rørsukker. Vil næste gang prøve friske hindbær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne