Mandelmåner
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Find håndmixeren frem.
Pisk smør og flormelis i et par minutter, til blandingen er lys og cremet. Sigt mel og bagepulver ned i og miks det lidt. Bland de hakkede mandler, mandelmel, citronskal og mandelaroma i dejen. Dæk den færdige dej med film eller sølvpapir og stil det i køleskabet i 30 minutter. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader traditionel varme. Skær dejen i små stykker og tril små måner på tykkelse med en lillefinger. Læg månerne på bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 10-12 minutter til de er lysebrune. Lad dem køle af og drys flormelis hen over dem. Tips: Man kan også vælge at drysse vaniljesukker hen over til sidst i stedet for flormelis. |
|
Opskriften er vist 3750 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Nielsen - 2015-06-24 12:04:54 Er usædvanlig gode - uhm. Det er mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne