Mandelbudding

Mandelbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.mandler, smuttede og hakkede
3 dl.fløde
2 æg, delte
4 spsk.sukker
4 Husblas, blade
1 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Fyld:
100 g.kirsebærsyltetøj
 
 Pynt:
1 dl.flødeskum
 
Opskrift:
Smuttede, hakkede mandler bringes i kog med fløden. Æggeblommer og sukker røres. Fløden dryppes i under omrøring. Cremen varmes til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Cremen afkøles. Før den stivner, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider i. Kirsebærsyltetøjet lægges i en skål. Buddingen lægges forsigtigt på, så saften ikke stiger til vejrs. Desserten pyntes med flødeskum. Cremen kan evt. tilsættes lidt mandel-essens.





karakterer:
Opskriften er vist 21735 gange,
og udskrevet 390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-23 17:44:16
budding laves med majssstivelse ikke husblas, det er fromage der laves med husblas. :)

  -   2013-12-23 11:39:25
OMG! Mandelbudding uden vanille, men med for få mandler og mandel-essens? Og de for få mandler der er i, skal koges med fløden - nej ved I nu hvad! I ødelægger jo både creme og mandler! :( Det er sku en ommer!