Ajo blanco, kold mandel suppe

Ajo blanco, kold mandel suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : A.G.L

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 skiverhvidt afskorpet brød
 Vand til opblødning
200 g.mandler
4-5 fedhvidløg
10 spsk.ca. 1.25 dl ",","jomfru olivenolie
4 spsk.tør sherry
2 spsk.sherry eddike
 Salt
2 dl.vand
 
 Tilbehør:
 Vindruer - rosiner eller æblebåde
 
Opskrift:
Skær brødet i tern og opblød det i vand.
Mandlerne smuttes og hakkes derefter sammen med brødet og hvidløget i en foodprocessor.
Olie, sherry og eddike tilsættes og suppen blendes helt glat.
Tilsæt vand indtil suppen har den rette konsistens og, smag til med salt.
Suppen serveres iskold og med tilbehøret.


Tips:

Suppen kan med fordel tilsættes lidt god ristet spansk serranoskinke ved serveringen. Ønskes suppen helt glat kan den presses gennem en sigte.





karakterer:
Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu