Mandel medaljer
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne til dejen æltes godt sammen.
Sættes et køligt sted i ca. 3 timer evt. 1 time i køleskab.
Derefter rulles dejen ud til ca. 0.5 cm. tykkelse. Udstikkes med en udstikker på ca. 4,5 cm. i diameter eller med et lille glas. Pensles med det tiloversblevne halve sammenpiskede æg. De grofthakkede mandler drysses over. Sættes på plade og bages gyldenbrune på næstøverste rille ved 200 grader C. Alm ovn i ca. 8 minutter. Når kagerne er kolde, glaseres bunden med glasuren. Glasuren røres sammen med kogende vand til en passende konsistens. Tips: Ægget deles ved at piske det let sammen og så dele det. |
|
Opskriften er vist 6250 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne