Mandelbrød Rå
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne sættes i blød natten over eller lidt længere.
De udblødte mandler kan nu afskalles. Hvis det kniber, kan man skolde dem ganske kort med kogende vand, som straks hældes fra igen. Dermed opvarmes mandlerne ikke indeni, men skallen løsnes. De afskallede mandler kommes i food processor, hvor de males med S-bladene i indtil de kan hænge sammen som en dej. Massen trykkes godt sammen, lægges mellem to stykker bagepapir og rulles tyndt ud. Herefter skæres dejen i passende stykker og dehydreres ved 40-45 grader i ca. 6 timer. Hvis du har lavet for mange mandler, kan de med fordel bruges til de dejlige syndige kugler, som kan overbevise ethvert barn eller til hjemmelavet mandelmælk! |
|
Opskriften er vist 25441 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2005-01-01 01:01:01 Elendig opskrift, uden nogen former for mål. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne