Mandeltoppe med chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Rikke Indsendt : |
|
|
Hak de smuttede mandler groft eller skær dem i splitter.
Temperer chokoladen.
Inden mandlerne vendes i - er det vigtigt at tjekke - at de er helt tørre.
vend nu mandlerne i chokoladen og lad massen hvile i 5-10 min.
Læg bagepapir på nogle plader eller fade og stil med to teskeer små toppe af chokolademassen på bagepapiret.
Når chokoladen er størknet - kan mandeltoppene spises eller opbevares i lufttætte bokse.
Tips: Hurtig temperering af chokolade: Hak 3/4 af chokoladen groft. Smelt den i vandbad. Tag den af varmen og riv den sidste del ned i - indtil den smeltede chokolade er afkølet til den rette temperatur. Mørk chokolade: 32 grader. Hvid og mælkechokolade: 29 grader. Lykkedes temperingen ikke - er det ingen katastrofe. De smager herlige alligevel. |
|
Opskriften er vist 5239 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2007-12-06 13:58:28 Ved af erfaring at det smager bedst hvis mandlerne er blevet tørret i ovnen (ved 50 grader, indtil de er tørre) efter de er blevet hakket, og så synes jeg at den hvide chokolade giver det lækreste resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne