Mandelsauce

Mandelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.Piskefløde
50 g.sukker
150 g.ren rå marcipan
 Kartoffelmel
 
Opskrift:
Marcipanen arbejdes til en lind grød med noget af fløden, resten af fløden koges op med sukkeret, blandes derefter med mandelmælken. Koges igennem og jævnes.





karakterer:
Opskriften er vist 5940 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu