Oldemors mandelkager
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej.
Fedtstofferne må ikke blødgøres, men have en fast konsistens.
Del dejen i 2 lige store dele, der rulles ud til pølseform ca. 30 cm. lange. Hver pølse deles i 30 stk. a 1 cm. Disse trilles til kugler og anbringes på 2 let smurte plader. Kuglerne trykkes flade. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 717 |
|
Opskriften er vist 7173 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annagrethe - 2008-06-14 09:47:29 Jeg har opskriften fra en Amo,Gluten opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne