Mandelkrans med karamelglasur
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Mandlerne smuttes, aftørres og males igennem en mandelkværn eller blender. De pisker sukker og æggeblommer skummende og heri blandes kartoffelmelet og de malede mandler. De stiftpiskede æggehvider blandes i lidt ad gangen og de sidste vendes let i dejen. Denne fyldes i en meget velsmurt randform, der rummer ca. 2 liter, og drys formen med rasp. Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200 grader i ca. 45 minutter. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Den afsvaler lidt i formen og vendes ud på en rist. Til karamelglasuren koges fløde, sukker og sirup uden låg ret kraftigt i 15-20 minutter, til glasuren bliver tyk som en sovs. Nu fordeles smørret i som små klatter og glasuren afsvales, inden den hældes over kagen, der pyntes med ristede mandelsnitter.
|
|
Opskriften er vist 10980 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne