Mandelchokoladeslik
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Drys en rengjort bordplade med flormelis. Rul marcipanen ud til en 1, 25 cm tyk firkant. Skær i 24 små firkanter.
Smelt chokoladen over vandbad. Brug en gaffel til at dyppe firkanterne heri. Drypper af på bagepapir og pyntes med en mandel.
|
|
Opskriften er vist 10159 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer prinzezz - 2007-04-28 19:08:36 manler og chocolade smager godt sammen det er super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne