Små Kakaomandelkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : Red : |
|
|
1.
Sukker, mandelmel og æggehvide hældes op i en skål og varmes op til 50 grader over et vandbad, derefter røres kartoffelmel og kakao i, Smørret smeltes til det er brunt og kornene fra vaniljestangen kommes ned i smørret. Smørret køles ned til ca 40 grader derefter tilsætte akaciehonningen. Vend nu dette ned i massen, der har været over vandbad. Vend forsigtrundt til det er blandet godt. Massen hældes op i en sprøjtepose og sprøjtes i de små stanniolforme men ikke helt op til kanten ca halvt fuldt De bages i ovnen ved 170 grader i 12 minutter Velbekommen Tips: kan man ikke få mandelmel, kan man selv lave det, ved at smutte 300 gram mandler, tøre dem og male dem meget fint i en foodprocessor. |
|
Opskriften er vist 3765 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lavlo - 2013-11-24 13:25:08 den er god og passer fint til at spise en hver dag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne