Æbler bagt i mandeldej
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Æblerne skrælles og skæres i både.
På en pande ristes de ganske let i smørret.
Tag panden af blusset og vend saft og fintrevet skal af citron i.
Til dejen røres blødgjort smør let og luftigt med sukkeret. Marcipan smuldres heri og det røres til en glat masse tilsat mandelmelet. De letpiskede æg røres i – et ad gangen, og til sidst vendes kagecreme i. Æblerne anrettes i et smurt ovnfastfad eller i 4 portionsforme. De dækkes med et tyndt lag mandeldej og sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter. Æblerne serveres lune Tips: Til æblerne kan serveres rysteribs, der drysses med sukker og trækker, til sukkeret er smeltet ( der går 175 g. sukker til 250 g. ribs. |
|
Opskriften er vist 13200 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne