Mandeltærte med mousse
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Til bunden piskes æggehviderne meget stive og heri blandes let både de malede mandler og sukkeret.
Dette fordeles på en smurt plade eller på bagepapir til 2 cirkler ca. 20 cm. Bages ved 175-200 grader C. på den nederste rille i ca. 20 min. Skubbes fra pladen over på en rist og afsvaler. Hvis du ønsker en dejlig chokoladetærte, lægges bundene sammen med det meste af chokolademoussen og resten fordeles over kagen og herpå kommes pynten, groftrevet chokolade eller ristede mandler. Chokolademousse: Smelt chokolade med flormelis eller kaffe eller rom, der tages fra varmen og afsvales lidt inden æggeblommerne røres i sammen med den piskede fløde. Cremen her kan stå i køleskabet fra dagen før og bundene i kagekassen, så er det en nem festkage, der hurtigt kan lægges sammen og pyntes. Variation: Mandelbundene kan lægges sammen med is og fryses til at tø op 30 - 35 min. før serveringen. kagen kan pyntes med sigtet flormelis. |
|
Opskriften er vist 10682 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne