Mandelsovs
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Hæld lidt olivenolie i en kasserolle, hak løget og svits det i olien, uden at det tager farve. Hak de flåede tomater og hvidløget, og kom det I kasserollen. Tilsæt laurbærbladet. Lad blandingen simre nogle minutter. Held hvidvin og hønsebouillon i, og lad det hele snurre ved svag varme i 110 minutter. Jævn med lidt maizenamel.
Smag til med salt og peber og kom til sidst mandlerne I. Lad det yderligere simre I 5 minutter. |
|
Opskriften er vist 14408 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne