Mandelmakroner

Mandelmakroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Makroner

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mandler med / uden skal
250 g.sukker
 æggehvide
 
Opskrift:
Blend mandler og sukker grundigt og blend derefter videre med så meget æggehvide at massen er lind og har konsistens som havregrød. Sæt massen på bageplader, belagt med bagepapir strøet over med sukker, og bag 6-8 minutter ved 200 grader til kagerne er faste, men stadigt bløde indeni.





karakterer:
Opskriften er vist 48896 gange,
og udskrevet 1008 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-20 14:18:17
Hvor kan man se hvor mange man laver

  -   2013-10-28 12:30:32
Hvordan opbevares de bedst? Hvor længe kan de ca holde sig ?

  -   2010-11-29 11:03:12
mona- du få putte lidt i af gangen

  -   2010-10-18 19:38:16
Hvor menge æggehvider skal der bruges, når man vil lave makronerne med mandler.

  -   2010-05-03 14:23:59
hvor meget æggehvide skal bruges-?

  -   2008-12-23 23:37:43
Hejsa, jeg bor i Italien og kan sige at oprindelseslandet for mandelmakroner er Italien og byen hedder Spilamberto samme område hvorfra Aceto balsamico kommer fra. Hernede er der hvert år ´konkurrence om hvem der i byen laver de bedste makroner, dette sker under en byfest hvor aceto balsamico og mandelmakroner er hovedpersonerne.

  -   2007-05-25 16:50:20
Det er en rigtig god makron med en god mandelsmag. Pas på dejlen ikke bliver for tynd. det skal være en meget tyk havergrød ellers bliver de helt flade. men det går ikke ud over smagen... Kh Pernille. Min datter på 3 år hjalp og det var ikke et problem. kun lidt klistered..