Æblesorbet med mandelkrokant
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kog æbler, sukker, vand, citronsaft og vanille sammen i ca. 5 min.
Kom i foodprocessor og mix til en ensartet masse. Pres gennem en sigte. Kom massen i en fryseegnet form og frys til grødagtig konsistens.
Mix i foodprocessor igen og frys ned.
Kom mandler, sukker og vand i en gryde og varm det op. Rør en gang imellem. Når sukkeret er tørt og gråbrunt, røres der konstant, til sukkeret er smeltet og gyldent.
Fordel mandlerne på bagepapir med to gafler. Når de er kolde, hakkes de med en kniv.
Tag isen ud af fryseren 30 min. før servering og stil den i køleskabet.
Kugl isen op og kom den i portionsglas.
Pynt med flødeskum og mandler.
|
|
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne