Æblesorbet med mandelkrokant

Æblesorbet med mandelkrokant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æbler, uskrællede både
300 g.sukker
4 dl.vand
1 citron saft heraf
½ vaniljestang
 
75 g.mandler
75 g.sukker
 spsk.vand
 flødeskum
 
Opskrift:
Kog æbler, sukker, vand, citronsaft og vanille sammen i ca. 5 min. Kom i foodprocessor og mix til en ensartet masse. Pres gennem en sigte. Kom massen i en fryseegnet form og frys til grødagtig konsistens. Mix i foodprocessor igen og frys ned. Kom mandler, sukker og vand i en gryde og varm det op. Rør en gang imellem. Når sukkeret er tørt og gråbrunt, røres der konstant, til sukkeret er smeltet og gyldent. Fordel mandlerne på bagepapir med to gafler. Når de er kolde, hakkes de med en kniv. Tag isen ud af fryseren 30 min. før servering og stil den i køleskabet. Kugl isen op og kom den i portionsglas. Pynt med flødeskum og mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu