Mandelpanerede wienerschnitzler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
Bland mandelflager, mel, salt og peber på en tallerken. Vend først schnitzlerne i æg - derefter i mandelflagerne.
Steg dem i smør på panden - ca. 4 minutter på hver side.
Denne ret smager dejligt sammet med dampet spinat og pillede kartofler. |
|
Opskriften er vist 26443 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne