Kalkunschnitzel, mandelstegt
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Krydr schnitzlerne på begge sider med salt og peber. Hak mandelflagerne groft. Pisk ægget sammen. Varm smørret på panden. Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og derpå i hakkede mandelflager. Steg dem 2-3 min på hver side og lad dem hvile et par min utildækket på et varmt fad. Garnér med citronbåde og servér.
Tips: Champignon, flødestuvet, dampet spinat og små hvide kartofler, vendt i persillesmør, passer fint til. De mandelstegte schnitzler kan også serveres med en kold sauce, fx avocadopuré eller flødepeberrod. |
|
Opskriften er vist 6712 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne