Fransk æbletærte med mandel-låg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Dobbyhouseboy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rosinerne lægges i blød i rom i ca. et døgn.
Bland ingredienserne til låget sammen. Dejen skal have konsistens som meget tyk pandekagedej. Æblerne skrælles og skæres i både. Bland kanel sukker og maizena og vend det med æblerne. Fordeles herefter over hele formen. Halvdelen af rosinerne drysses over, inden dejen hældes over som låg. Drys med kanel og bag ved 175 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. Stik i tærten for at se, om den er færdig. Server med creme fraiche og resten af rosinerne. |
|
Opskriften er vist 38363 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer kath - 2007-03-07 10:27:02 obs måske var det alligevel ikke den opskrift, jeg mindes ikke der var mel i! Kath - 2007-03-07 10:20:20 dejen er alt for vandet, den belv slet ikke sprød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne