Mandelschnitzel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : |
|
|
Skær kødet i 4 skiver, bank det og krydr det på begge sider med salt og peber. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og bland mel og mandler på en anden tallerken. Vend først kødet i ægget og derefter i mandelblandingen. Tryk kødet godt ned i det, så paneringen sidder fast. Varm smør og olie på en pande og brun kødet på begge sider, skru ned og lad det stege ved svagt blus i 6-7 min. Kog Pastaen efter anvisningen på posen og server schnitzlerne sammen med de friske sprøde ærter, pastaen samt fedtstoffet fra panden.
|
|
Opskriften er vist 8060 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne