Mandelappelsinkage, Tunesisk
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Tunesien Kilde : Kille Enna Indsendt : |
|
|
Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen.
Tilsæt æg og olie.
Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt. Bages i 40 min. ved 180 grader. Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage). Server for eksempel med græsk "style" yoghurt, som kan købes i indvandrerbutikker, eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter. |
|
Opskriften er vist 20248 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne-Lise, Rødvig Stevns - 2008-02-16 14:03:53 Bagte den som dessertkage for 34 mennesker, der alle roste den i høje toner. Enkelte kaldte den sågar "syndig". Og det med græsk yougurt til er bare det helt rigtige.. Jeg gav den lidt længere bagetid end der stod. Endvidere rørte/piskede jeg den temmelig længe, så den blev mere luftig. Skøn-skøn opskrift! lars her - 2007-05-14 12:12:09 så findes det ikke bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne