Kirsebær med mandellåg

Kirsebær med mandellåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebær med mandellåg, billede 4 Kirsebær med mandellåg, billede 1 Kirsebær med mandellåg, billede 2 Kirsebær med mandellåg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Mandellåg:
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
   
Opskrift:
Tag stenene ud af kirsebærrene og kom bærrene i et smurt ovnfast fad. Drys dem med sukker.

Finhak eller mal mandlerne.

Smelt smørret og rør det sammen med mandler og sukker. Rør æggeblommerne i.

Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Fordel mandeldejen over kirsebærrene.

Sæt fadet i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i 45-50 minutter.

Kan serveres med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 54900 gange,
og udskrevet 1124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12160 (2895 kcal)
KJ pr. Pers. 2026 (482 kcal)
Vægt ialt 1565 gram
Vægt pr. Pers. 260 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 777 KJ (185 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu